Ad
Ad
Ad
Commissie

Herman Franken (1959)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Herman Franken, sinds 7 juni 2018 namens de LDIJ raadslid in de gemeente IJsselstein, woont sinds juli 1983 in onze prachtige stad. Hij is geboren in Hilversum op 14 februari 1959. Herman is getrouwd en heeft 2 volwassen zonen.

 

In het dagelijks werk is Herman Accountant en Belastingadviseur. Een benaming die de lading beter dekt is MKB-adviseur, waarbij de particuliere dienstverlening zeker niet vergeten mag worden (o.a. advisering in financiële en Estateplanning en het verzorgen van de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting). Herman heeft samen met zijn vrouw een Administratiekantoor aan huis. Zijn kracht is om out of the box te denken, waarbij een mensen mens in zijn dagelijkse omgang bijzonder goed bij Herman past.

 

Hobby’s zijn sport en zijn hondenroedel. Herman gaat 2 a 3 keer in de week naar een Personal Trainer met als doel: gezond oud worden! Maar ook gezonde voeding is een belangrijke basis voor een gezonde Life Style.

 

Herman ziet zichzelf niet als een politicus, maar meer als een volksvertegenwoordiger (geen politieke spelletjes). Daarom was de keuze om in 2017 aan te sluiten bij de LDIJ niet zo moeilijk. Herman wil echt iets gaan betekenen voor de inwoners van IJsselstein. Zijn specialismen zijn naast financiën, sport en preventieve gezondheidszorg en hondenbeleid. Ook armoedebestrijding heeft inmiddels zijn aandacht getrokken.

U kunt geen reacties plaatsen.