Ad
Ad
Ad
Verkiezingen 2018

Kandidaten LDIJ voor de verkiezingen zijn bekend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op 21 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De Lokale Democraten IJsselstein heeft een sterke lijst met kandidaten samengesteld, die er samen voor moeten zorgen dat we de nodige zaken verbeteren in IJsselstein.

“De LDIJ is het geweten van IJsselstein omdat wij de enige, echte lokale partij zijn voor alle inwoners. Als oppositiepartij hebben wij gezien dat de afgelopen jaren veel dingen niet goed zijn gegaan, hierdoor staat onze gemeente er financieel niet zo best voor. Wij gaan IJsselstein schoonvegen en financieel orde op zaken stellen“ aldus lijsttrekker Ronald Koehorst, “Daarnaast willen wij ook verbeteringen aanbrengen in onder andere het parkeerbeleid, vergunningverlening, het onderhoud van groen en de beschikbaarheid van betaalbare woningen. Daar hebben we een sterke raadsfractie voor nodig en ik ben blij dat dat gelukt is.”

 

De lijst

Op de tweede plaats staat Mark Foekema. Mark is naast voorzitter van de LDIJ al 4 jaar commissielid met als specialiteit Financiën. In die hoedanigheid heeft hij sinds oktober 2014 herhaaldelijk gepleit voor meer sturing op de gemeenschappelijke ambtenarenorganisatie UW Samenwerking, waarvan de noodzaak vanaf 2016 pijnlijk zichtbaar werd.

Nummer drie is het ervaren raadslid Peter Bekker. Peter heeft al 7,5 jaar deel uitgemaakt van de IJsselsteinse gemeenteraad en is in de vorige periode door zijn collega raadsleden uitgeroepen tot meest kritisch raadslid.

Nico Slob keert terug op plaats 4. Nico is al 6 jaar raadslid voor de LDIJ en onderscheidt zich door zijn kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en vergunningsverlening.

Onze eerste vrouw, Sarah Zandstra staat op de vijfde plaats. Sarah is bekend van o.a. de IJVO en gaat zich vooral inzetten voor het Sociaal Domein.

De eerste 10 worden gecompleteerd met raadslid Henk de Bie (6), commissielid Hans Bouw (7), commissielid Cor Lemstra (8), raadslid Maarten Rademaker (9) en fractie assistent Wesley Weerdenburg (10).

De volledige lijst:

1 Ronald Koehorst
2 Mark Foekema
3 Peter Bekker
4 Nico Slob
5 Sarah Zandstra
6 Henk de Bie
7 Hans Bouw
8 Cor Lemstra
9 Maarten Rademaker
10 Wesley Weerdenburg
11 Marius Willems
12 Herman Franken
13 Cora Koehorst-van Dijk
14 Rob van Schaik
15 Bernadet de Prins
16 Sent de Boer
17 Rene Sluijp
18 Max Koehorst
19 Jurre van Noord
20 John Reindertsen
21 Paul Kokkeler

U kunt geen reacties plaatsen.