Ad
Ad
Ad
NL-doet

Karaoke bij Mariënstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Zaterdag 12 maart jl. hebben we met de LDIJ voor de 2e keer meegedaan met NL Doet, een initiatief waar we als LDIJ geheel achter staan.
Na vorig jaar de Kruidentuin onder handen te hebben genomen, kozen we dit keer voor het organiseren van een gezellige karaoke-middag bij Woonzorgcentrum Mariënstein!
Meer dan 80 inwoners hadden zich hierop enorm verheugd. We hebben gezamenlijk diverse liedjes gezongen en verzoeknummers gedraaid.
Opvallend was dat de medewerkers van Mariënstein een lied hadden gemaakt op de wijs van “Tulpen uit Amsterdam” en dat omgebouwd naar “Tulpen van LDIJ”.
Dit leuke initiatief bracht ons op het idee om op witte donderdag (24 maart as.) voor gele en paarse tulpen te zorgen voor de bewoners van Mariënstein, die dan bij het bloemschikken voor Pasen kunnen worden gebruikt.

Na afloop hebben we met alle vrijwilligers en medewerkers van Mariënstein nog wat gedronken en hoorden we hoe moeilijk het soms op onderdelen is om de organisatie goed te laten draaien, rekening houdende met de bezuinigingen van afgelopen jaren en de wensen van de inwoners.
We hebben aangeboden om ook buiten NL Doet om, wat vaker ons gezicht te laten zien en deze mensen bij mooi weer, eens te trakteren op een heerlijke wandeling.
Volgend jaar zijn we graag weer van de partij bij een activiteit van NL Doet!

Ronald Koehorst

U kunt geen reacties plaatsen.