Ad
Ad
Ad
Nieuws

Nieuwbouw van woningen – LDIJ in gesprek met inwoners Hitteschild.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op uitnodiging van inwoners van het Hitteschild heeft de LDIJ, samen met diverse andere politieke partijen, afgelopen week een bezoek gebracht aan de inwoners van het Hitteschild. Met hen gingen wij in gesprek om hun visie te horen hoe de nieuwbouw van woningen in IJsselstein op deze locatie het beste kan worden uitgevoerd. Na de presentatie maakten we een ronde langs het terrein. Iedereen kreeg een map mee waarin de bezwaren tegen de huidige plannen werden beschreven.

In eerdere plannen is aangegeven om op het Hitteschild 30 appartementen te bouwen, terwijl de inwoners plannen lanceerden om hier 16 eensgezinswoningen neer te zetten.De locatie aan het Hitteschild 4 is een van de lokaties waar woningbouw kan plaatsvinden. In juli jl. heeft onze gemeenteraad de woonvisie vastgesteld die uiterlijk in 2030 moet leiden tot de bouw van 2.500 woningen, zowel binnen alsmede buiten de huidige grenzen van IJsselstein.

Het besluit hoe deze locatie er exact uit komt te zien, moet nog worden genomen. De komende weken kunt u op diverse lokaties in gesprek hoe volgens u de woningbouw in IJsselstein eruit moet komen te zien.

U kunt geen reacties plaatsen.