Ad
Ad
Ad
Parkeren

PERSBERICHT: LDIJ start parkeer-donateur actie.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De LDIJ begint vandaag, 20 januari, een actie om de inwoners te vragen om hun steun voor het alternatief parkeerbeleid dat de LDIJ samen met de SP heeft ontwikkeld. Dit plan is erop gericht winkelen en wonen in de binnenstad aantrekkelijk te houden en parkeeroverlast tegen te gaan door het gratis aanbieden van de eerste twee uur in de parkeergarages en de eerste bewonersvergunning, inclusief gratis bezoekers kraskaart en mantelzorgvergunningen.
“Een parkeer-donateur geeft aan dat hij/zij ons plan steunt. Hij/Zij doneert symbolisch 2 uur parkeren in de garage. Dat komt neer op 2,50 euro. Zodra ons plan wordt aangenomen organiseren wij een borrel voor alle parkeer-donateurs om dit te vieren”, aldus Mark Foekema, voorzitter van de LDIJ, “Het gaat ons niet om het geld, maar om de betrokkenheid van zoveel mogelijk IJsselsteiners. Hopelijk hebben we snel een reden voor een leuk feestje”
De LDIJ gaat het alternatief parkeerplan inbrengen als voorstel voor het volgend jaar. Dit proces start al over enkele maanden. Als voor die tijd veel IJsselsteiners het alternatieve parkeerplan omarmen, kan niemand meer ontkennen dat het parkeerprobleem aangepakt moet worden.

Inwoners konden zich via de site van de LDIJ (www.ldij.nl) opgegeven.

U kunt geen reacties plaatsen.