Ad
Ad
Ad
Leden

Peter Bekker (1969)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Peter Bekker 49 jaar jong. Ik woon al sinds 1994 met mijn vrouw en twee kinderen met heel veel plezier in IJsselstein in de wijk Achterveld. Overdag ben ik manager bij een grote verzekeraar. In mijn vrije tijd hou ik van mijn gezin, lezen, politiek, films en lekker eten.

Ik ben al ruim 8 jaar actief in de lokale politiek, waarvan tot voor kort voor een andere partij. Sinds oktober 2017 ben ik actief voor de LDIJ. De LDIJ heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een one issue partij naar een partij met een breed programma en draagvlak binnen de IJsselsteinse samenleving. Een partij die de issues niet alleen aankaart, zij komen ook met de mogelijke oplossingen.

Ik sta voor duidelijkheid, gewoon op eenvoudige manier zeggen waar het op staat. Niet eeuwig eromheen draaien. Tegelijk ook met elkaar zoeken naar de oplossing. Bij voorkeur in een breed draagvlak. Niet denken en handelen vanuit coalitie en oppositie, veel meer vanuit de gedachte “alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Sinds 7 juni 2018 ben ik als wethouder verantwoordelijk voor openbare ruimte, mobiliteit, duurzaamheid, ruimtelijke ordening en kunst & cultuur. De komende periode wil ik, samen met de inwoners, ons groen, grijs en speeltoestellen weer van ons samen laten zijn. Daarnaast ook zorgen dat in IJsselstein weer woningen gebouwd worden. Zorgen dat vergunningen makkelijker gaan of je een verbouwing zelfs zonder vergunning kan uitvoeren.

U kunt geen reacties plaatsen.