Ad
Ad
Ad
Commissie

Ronald Koehorst (1966)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ronald Koehorst, fractievoorzitter, wonend vlakbij het centrum, 51 jaar, getrouwd met Cora en 1 zoon genaamd Max. In het dagelijks leven werk ik als senior accountmanager bij een verzekeringsmakelaar. Hobby’s zijn behalve politiek, zeker atletiek. Vroeger veel aan hoogspringen gedaan en getracht de Olympische Spelen te halen (helaas niet gelukt!).

De LDIJ is de enige lokale politieke partij en heeft korte lijnen. Wij kunnen snel, maar toch doordacht, beslissingen nemen en zijn niet afhankelijk van de moederpartij in Den Haag. Ons programma kunnen we aanpassen aan de lokale problemen en dit tussentijds bijsturen. We zijn niet in te delen in links of rechts, alles heeft te maken lokale onderwerpen. Sinds eind 2014 ben ik fractievoorzitter van onze partij. Hier werk ik samen met ons team bestaande uit 7 raadsleden, 1 commissielid en 2 fractie-assistenten. In ben tussen 1994 en 1998 gemeenteraadslid geweest in de gemeente ’s-Gravenzande (nu gemeente Westland).
Wij proberen zaken te agenderen en hierop te blijven terugkomen. Vasthouden.

Goede voorbeelden daarvan zijn het gratis parkeren, de verschillende Samenwerkingsverbanden met tal van overschrijdingen en UW Samenwerking. We vinden dat er tal van verbeteringen mogelijk zijn in de lokale politiek. Na 12 jaar hebben wij nu de mogelijkheid gekregen onze ideeën uit te voeren en toe te treden tot het College!

E-mailadres: ronald@ldij.nl.

U kunt geen reacties plaatsen.