Ad
Ad
Ad
Nieuws

Een democratie heeft goede communicatie nodig

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wie wil een belangrijke bijdrage leveren aan een betere communicatie in IJsselstein?

 

LDIJ wil een betere democratie onder andere door meer, beter en duidelijker te communiceren.

Daarvoor zoeken we mensen die ons helpen om berichten goed en begrijpelijk te verwoorden.

 

Dat politiek gaat over uiteenlopende onderwerpen waar bewoners heel verschillend over denken, weten veel mensen. Maar worden inwoners gehoord door politiek, door de gemeenteraad? Zo niet, wat kunnen ze dan doen? Soms kan of wil een politicus (raadslid) niet doen wat bewoners willen. Als dat gebeurt zonder goede toelichting, krijg je verwijdering zoals je nu in de maatschappij ziet.

 

LDIJ wil dat veranderen. Dat doet de LDIJ door bijeenkomsten te organiseren over onderwerpen als huisvesting, gezondheid, jeugd en onderwijs en duurzaamheid.

Goede communicatie voorafgaand en na besluiten van de gemeenteraad is essentieel. Ook, en misschien wel juist dan, communiceren wanneer ideeën niet worden overgenomen en waarom. Op onze website, Facebookpagina, Instagram of bijvoorbeeld in Zenderstreeknieuws.

 

Wie wil een belangrijke bijdrage leveren aan een betere communicatie in IJsselstein?

Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te helpen met de communicatie, mensen die de communicatie kunnen organiseren en gevoel hebben voor de taal die de inwoners begrijpen. Wie wil een belangrijke bijdrage leveren aan een betere communicatie in IJsselstein? Laat het dan weten met een kort berichtje naar Max@ldij.nl

Dan gaan we graag het gesprek aan.

U kunt geen reacties plaatsen.